Det er det bedste billed jeg har. Der skal nok kommer et hvor der er pyntet med smør, mørkt brød og rødbedder.
SKIPPERLAPSKOVS
Til ca. 15-16 kuverter, hovedret bruger jeg:
2500 g. flanketsteg (okse) 375 g. løg i tern (f.eks. frosne) 1,5 l. vand 6-10 laurbærblade 15 hele peberkorn 3,75 kg. kartofler
tilbehør ved servering hakket persille smør mørkt brød (gluten og hvedefrit) syltede rødbeder
Der er nemt at lave, du gør sådan: Kødet skæres i små terninger, disse lægges i en gryde og dækkes med vand og bringes i kog. Vandet hældes fra og kødet "vaskes" rigtigt godt under rindende koldt vand, for at få et pænt resultat.
Kød, løg og vand bringes i kog, salt, peberkorn og laurbærblade tilsættes. Nu lader du det småkoge i 45 minutter. Hvis du ikke har købt kartoflerne skrællet er det nu du skal igang med kartofelskrælleren. Disse skal være skåret i tern inden de kommes i gryden, deet hele koges yderligere ca. 1 time til kartoflerne er kogt lidt ud.
God fornøjelse, retten smager godt og er velegne til frysning.