Det er det bedste billed jeg har. Der skal nok kommer et hvor der er pyntet med smør, mørkt brød og rødbedder.

SKIPPERLAPSKOVS

Til ca. 15-16 kuverter, hovedret bruger jeg:

2500 g. flanketsteg (okse)
375 g. løg i tern (f.eks. frosne)
1,5 l. vand
6-10 laurbærblade
15 hele peberkorn
3,75 kg. kartofler

tilbehør ved servering
hakket persille
smør
mørkt brød (gluten og hvedefrit)
syltede rødbeder

Der er nemt at lave, du gør sådan:
Kødet skæres i små terninger, disse lægges i en gryde og dækkes med vand og bringes i kog. Vandet hældes fra og kødet "vaskes" rigtigt godt under rindende koldt vand, for at få et pænt resultat.

Kød, løg og vand bringes i kog, salt, peberkorn og laurbærblade tilsættes. Nu lader du det småkoge i 45 minutter.
Hvis du ikke har købt kartoflerne skrællet er det nu du skal igang med kartofelskrælleren.
Disse skal være skåret i tern inden de kommes i gryden, deet hele koges yderligere ca. 1 time til kartoflerne er kogt lidt ud.

God fornøjelse, retten smager godt og er velegne til frysning.