Boller


Disse boller smager fantastisk, men bedst efter er tur i risteren


Du skal bruge:
2,5 dl. vand
2 dl. mælk 
1 spsk fiber HUSK
2 æg
45 g sukker
500 g gluten -og hvedefri mel, Brot-mix B fra Schär
100 g majsstivelse
130 g margarine
30 g gær
½ tsk salt

Til pensling
Mælk el. æg

Du skal bruge en røremaskine.

Mælk og vand lunes til håndvarmt, gæren smuldres og fiberhusk tilsættes, der røres nu i 5 minutter til fiberhusk gelerer. Resten tilsættes og der røres videre i 15 minutter. Dejen sættes til hævning et lunt sted i 30 minutter.

Dejen er ikke svær at håndterer blot hænderne smøres ind i olie, rul delen i passende størelse mellen hænderne, sæt dem på bagepapir.

Sæt bollerne med bagepapir, på bageristen eller plade. Kom det hele i en stor plasticpose som du puster luft i, så det fungerer som telt. Bollerne hæves et lunt sted f.eks. under en dune.

Pensles og bages ved 250 grader forvarmet ovn i 12-15 minutter.

Hvis du vil slippe for selv at bage, kan du købe super lækre dybfrosne rundstykker af os, se under produkter.