Du skal bruge: 4 æggehvider 180 gr. sukker 50 gr. smuttede mandler, hakket med kniv
Creme: 2 spsk. sukker 2 æggeblommer 1/4 l. mælk 1 spsk. maizena 1 tsk. vaniliesukker 1 dessertske pulverkaffe 50 gr. smør 1/4 l. piskefløde floursukker
æggehviderne piskes meget stive, sukkeret piskes i, derefter vendes de hakkede mandler i. Dejen smøres ud som to lagkagebunde på smurt bagepapir. kagen bages midt i ovnen ved 130 grader varmluft i ca. 1 time. Når den er afkølet lægges den sommen med cremen.
Cremen laves ved at røre æggeblommer med sukker og maizena, tilsæt vanilliesukker,pulverkaffe og mælk. Lad det koge igennem under piskning og afkøles noget inden smøret piskes i. Når cremen er helt kold vendes den stiftpiskede fløde i. kagen drysses med foursukker.