Morgenbrød

rundstykker, horn eller gifler (12-16 stk.)

450 gr. vand
1 strøget spsk. + strøget tsk. huskpulver
400 gr. rismel
100 gr. maizena (mejsstivelse)
55 gr. blødt smør el. margarine
20 gr. sukker
60 gr. æg
35 gr. gær
1 tsk. salt
2 stk. stødt koriander

Dejen røres med maskine. vandet lunes håndvarmt og kommes i røreskålen med huskpulveret, blandingen røres ca. 5 minutter så huskpulveret gelere. rismel, maizena, smør, sukker, æg og krydderier kommes op i røreskålen og dejen røres endnu 15 minutter. røreskålen tildækkes med plastic el. folie og stilles lunt ved 28 grader i 30 minutter.

lBank dejen ned ig ud på bordet med den, brug evt. lidt olie for at dejen ikke skal klister tit til fingerne når du ruller dejen til 12 kugler.
Hvis du skal lave grifler eller horn, så kast lidt rismel på bordet, del i to og rul ud på bordet for at skære i trekanter.
Rundstykker med birkes eller sesamfrø er det nemmeste art arbejde med, se den specielle bageplade på billedet.

Bages ved 250 grader i ca. 15-20 minutter.

Hvis du vil slippe for selv at bage, kan du købe super lækre dybfrosne rundstykker af os, se under produkter.