ÆGGEKAGE


Opskriften her er til 2 personer, men er du flere, ganger du på bare op.

Ingredienser:
7 æg

0,9 dl. mælk
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1½ tsk. majsstivelse

Tilbehør:
1 pk. bacon
2 wienerpølser skåret i små stykker
6 cherrytomater, eller alm. tomater i skriver
evt. revet muskatnød
frisk hakket purløg (en lille håndfuld)
Rugbrød
sennep

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 180 grader al. ovn.
Slå æggene ud i røreskålen og pisk let med el-piskeren.
Tag lidt mælk fra til at rører majsstivelsen ud i, hæld resten i sammen med salt, peber,  bagepulver og den udrørte majsstivelse. Pisk den godt sammen.
Hæld massen i en smurt teflonpande der kan gå i ovnen, eller i et smurt ovnfast fad.
Bages ca. 20 min.

Nu må du igang med at riste bacon og pølser, for når æggekagen er bagt færdig skal den serveres med halse cherrytomater, purløg, bacon og wienerpølse hapser.