Som kan fyldes med tunsalat eller bruges som kager, du kan også bruge opskriften til en kagemand.
Du skal bruge:
2 dl. vand 50 gr. margarine 100 gr. Schär, Bread-mix, mix B. (I en snæver vending kan bruges majsstivelse) 4 æg 1/4 tsk. salt 1 knsp. sukker
Tænd ovnen 225 gr. alm. varme Kom vand og margarine i en gryde, og koges op. tilsæt melet og tag gryden af så snart alt melet er optaget. pisk et æg i af gangen. Form ved hjælp af sprøjtepose eller spiseske. Hvis du skal bruge vandbakkelser til forret med f.eks. tunsalat kan du dele dejen i 6 stk., hvis de skal bruges som kager der der blive ca. 12 stk. Bagetid: 20-30 min. alt efter størrelse. Det er en fordel at klippe den op, lige efter de kommer ud af ovnen, derved bliver de ikke så nemt bløde. Glæd jer de smager forrygende.