Vandbakkelser

Super lækkere vandbakkelser

Som kan fyldes med tunsalat eller bruges som kager, du kan også bruge opskriften til en kagemand.



Du skal bruge:

2 dl. vand
50 gr. margarine
100 gr. Schär, Bread-mix, mix B. (I en snæver vending kan bruges majsstivelse)
4 æg
1/4 tsk. salt
1 knsp. sukker

Tænd ovnen 225 gr. alm. varme
Kom vand og margarine i en gryde, og koges op. tilsæt melet og tag gryden af så snart alt melet er optaget. pisk et æg i af gangen.
Form ved hjælp af sprøjtepose eller spiseske.
Hvis du skal bruge vandbakkelser til forret med f.eks. tunsalat kan du dele dejen i 6 stk., hvis de skal bruges som kager der der blive ca. 12 stk.
Bagetid: 20-30 min. alt efter størrelse.
Det er en fordel at klippe den op, lige efter de kommer ud af ovnen, derved bliver de ikke så nemt bløde.
Glæd jer de smager forrygende.