FOCCACIA Madbrød

INGREDIENSER:

200 gr. rismel
100 gr. fuldkornsrismel
110 gr. fuldkornsmajsmel
25 gr. gær
5,5 dl. vand
1 æg
25 gr. sukker
8 gr. salt
25 gr. FiberHusk
olivenolie
frisk rosmarin
Havsalt som drys

Sådan gør du:
Bland rismel, fuldkornsrismel og fuldkornsmajsmel.
Pisk gæren ud i vandet i en anden skål og tilsæt æg, sukker og salt. Fortsæt med at piske mens du tilsætter FiberHusk, piske videre ca. 10-15 sekunder tilsæt nu melblandingen. Pisk til dejen er jævn.
Smør formen el. formene med olivenolie.
Du skal nu trykke dejen ud så der er ca. 1 cm fri hele vejen langs kante af formen, dejen skal ca. være 1 cm tyk.
Dæk dejen til med film og lad den stå et lunt sted til den har hævet til næsten dobbelt tykkelse, 1-2 timer.
Hak den skyllede rosmarin groft.

Tænd oven på max varme.
Når dejen er færdig hævet fordeles rosmarinen og hvad du eller ønsker at pynte med, tryk let med håndfladen så det trykkes lidt med i dejen, pas på ikke at trykke luften ud sf dejen! Til sidst drysses med havsalt.
Sæt foccaciaerne i ovnen, skru ned til 250 grader, og bag til den er gylden, det stager ca. 20 minutter.
Dryp lidt olivenolie på toppen og lad køle af.