100 gr. Maizena majsstivelse 1,5 dl. mælk 1 tsk. sukker 1/2 tsk. salt 1 æg
Del ægget, bland det hele godt sammen , undtaget hviden Pisk hviden stiv og vend den forsigtigt i dejen.
Bag pandekagerne ved kraftig varme i lidt margraine
Hirse-pandekager
600 gr. mælk 1 spsk. huskpulver skræl af 1/2 økologisk citron (kan undlades) 150 gr. æg (3 æg) 750 gr. hirsemel 50 gr. rismel 30 gr. maizena (mejsstivelse) 550 gr. sukker 1 tsk kardemomme (hvis dette ønskes) Smør eller margrine til stegning
Dejen røres med maskine. Mælken lunes håndvarm, Mælk og huskpulver fyldes i røreskålen og røres i 5 minutter, så huskpulveret gelerer. Hvis du bruger citronskal rives denne fint og tilsættes. Æg, melsorterne, sukker og kardemomme afvejes og røres i mælkeblandingen i 5 minutter . Husk at kryderierne vil falde til bunds, derfor skal dejen omrøres, inden hver pandekage bages.
Godfornøjelse
KOKOSPANDEKAGER
5 æg 4 dl. pisket fløde ½ dl. fiberhusk 1 dl. kokosflager 1 knsp. salt 4 dl. mælk
Pisk æggene,tilsæt den piskede fløde, fiberhusk, kokosflager og salt. Rør mælken i. Lad blandingen hvile, til fiberhusk har tykne blandingen.
Du kan også vælge den allernemmeste metode - køb en pakke færdigblandet.
Husk det skal være den glutenfrie
Som alternativ Kan du også købe en pakke glutenfri bagemix fra Amo. Det bliver også nogle lækre pandekager, men vi bruger dog mest opskriften "glutenfri pandekager"