4 æg 175 gr. sukker 1 usprøjtet appelsin 75 gr. jyttemel 75 gr. maizena (mejsstivelse) 1/2 tsk. bagepulver 75 gr. smeltet smør 50 gr. mandelflager 1/4 friskpresset appelsinsaft saft af en citron 1 spsk. sukker 2 spsk. flormelis
æggene deles i hvider og blommer. Blommerne røres lyse med sukker. Appelsinen vaskes i varmt vand. Skallen rives og blandes med jyttemelet, maizena og bagepulver og røres i æggemassen. Hviderne piskes stive og vendes i dejen sammen med det afkølede smør. Ovnen opvarmes til 180 gr. Og en 26 cm. springform smøres, beklædes med bagepapir, som også smøres og drysses med mandelfalger. Dejen fyldes i formen og glattes ud. Kagen bages gyldenbrun 50 minutter og hviler derefter 10 minutter i slukker ovn. Appelsin og citronsaft sies og blandes med sukker som varmes op. Den afkølede kage tages ud af formen, papiret fjernes, og kagen lægges på et fad, med en pids pind gennemhuldes kagen, og saften hældes over. Før servering drysses kagen med sigtet flormelis.