100 gr. kartoffelmel 1/4 tsk. bagepulver 160 gr. sukker 4 æg
Abrikosfyld 1 ds. abrikoser (½ kg.) 2,5 dl. piskefløde
Alle ingredienserne fyldes i røreskålen og piskes ca. 5 minutter (med rørermaskine eller håndmixer). Dejen fordeles i en bagepapirform (30x40 cm.) på en bageplade. bagepladen sættes i en kold ovn på en af de nederste ribber. Ovnen varmes op til 200 grader i almindelig ovn og 180 grader i varmluft, i ca, 15 minutter.
Den bagte rouladebund vendes ud på et stykke sukkerdrysset papir og afkøles.
Saften sies fra abrikoserne, abrikoserne fyldes i en blender og blendes ca. 30 sek. Fløden piskes og aprikoserne vendes i.
Fyldet fordeles på bunden, der rulles sammen og lægges og lukkes i enderne for ikke at ruller op igen.
Bagepapir formes ca. 30x40 cm Æg og sukker piskes hvidt skummende Mel, cacao og kartoffelmel vendes i æggemassen Dejen bredes ud på bagepapiret og bages midt i ovnen Bages ved 225 grader i ca. 10 min. Fyld margarine, florsukker og vanilie røres godt, æggeblommen røres i trilles på et sukkerdrysset pergamentpapir fugtigt viskerstykke lægges om