Roulade smagt hos Kirsten


100 gr. kartoffelmel
1/4 tsk. bagepulver
160 gr. sukker
4 æg

Abrikosfyld
1 ds. abrikoser (½ kg.)
2,5 dl. piskefløde

Alle ingredienserne fyldes i røreskålen og piskes ca. 5 minutter (med rørermaskine eller håndmixer).
Dejen fordeles i en bagepapirform (30x40 cm.) på en bageplade. bagepladen sættes i en kold ovn på en af de nederste ribber. Ovnen varmes op til 200 grader i almindelig ovn og 180 grader i varmluft, i ca, 15 minutter.

Den bagte rouladebund vendes ud på et stykke sukkerdrysset papir og afkøles.

Saften sies fra abrikoserne, abrikoserne fyldes i en blender og blendes ca. 30 sek. Fløden piskes og aprikoserne vendes i.

Fyldet fordeles på bunden, der rulles sammen og lægges og lukkes i enderne for ikke at ruller op igen.

God aften

Brun Roulade

3 æg
1,5 dl. sukker
1 dl. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Cacaopulver

fyld.
100 gr. margarine
1,5 dl. flormelis
1 æggeblomme
2 tsk. vanilie sukker


Bagepapir formes ca. 30x40 cm
Æg og sukker piskes hvidt skummende
Mel, cacao og kartoffelmel vendes i æggemassen
Dejen bredes ud på bagepapiret og bages midt i ovnen
Bages ved 225 grader i ca. 10 min.
Fyld
margarine, florsukker og vanilie røres godt, æggeblommen røres i
trilles på et sukkerdrysset pergamentpapir
fugtigt viskerstykke lægges om