Til 12 skiver skal du bruge:
3 æg
130 g. sukker
3/4 dl. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
1/2 dl. Kakaopulver
Smørcreme:
100 gr. smør
100 g. flormelis
1 æggeblomme
1,5 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 225 grader.
Pisk sukker og æg luftigt, vend kartoffelmel, kakaopulver og bagepulver i dejen.
Fordel dejen i en bradepande med bagepapir.
Bag bundene i 5 minutter eller til den er gylden.
Drys lidt sukker over bunden, og læg et ark bagepapir over den.
Vend forsigtigt bunden på hovedet, og træk bagepapiret på indersiden af.
Smørcreme:
Pisk ingredienserne sammen.
Smør fyldet på chokoladebunden, og rul forsigtigt sammen.
Opbevar rouladen i køleskabet indtil servering.