SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
Ælt sukker og marcipan godt sammen med håndkraft, eller evt. i en røremaskine på lav hastighed med egnet spade.
Tilsæt det bløde smør lidt ad gangen, så du hele tiden kan mærke der ikke er klumper i massen.
Hvis du har brugt hænderne kommer du massen en en skål, og tilsætter ét æg ad gangen under kraftig piskning med elpisker eller med røremaskine med god fart. pisk grundigt efter hvert æg.
Rør mandelmelen i dejen.
Fordel mazarindejen i en springform ca. 30 cm i diameter eller en brownieform på ca. 25x25 cm. Formen kan beklædes med bagepapir
Bag kagen i 30-35 minutter, til den er lyskaramel farvet på overfladen.
Køl kagen helt af, evt. natter over i køleskab.
Chokoladeovertræk.
Smelt chokoladen, husk at røre i massen under hele opvarmningen, når chokoladen er smeltet helt sammen fordeles den over kagen i et tyndt lag.
Pynt kagen efter eget ønske evt. med friske bær, kun fantasien sætter gransen, slut evt. toppen med chokoladesnirkler.
Du kan slutte pynter med flødeskum.