MAKRONER

Til ca. 24 stykker, skal du bruge

100 gr. Mandelmel
120 gr. Flormelis
     1 stk. Æggehvide

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
Jeg bruger en minihakker, men du kan også bruge en håndmikser, blot skal du så piske meget. Altså op med mandelmel og flormelis, kør til konsistensen er ensartet, tilsæt så æggehviden er kør til en helt ensartet masse.
Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt ud på en plade med bagepapir i passende størrelser f.eks. ca. 30 mm.

Bages i ca. 25 minutter, og køles af på en rist.

__________________________________________________________________________________________________

HER ER EN OPSKRIFT MERE

Ingredienser

50 g mandelmel
150 g sukker
1 æggehvide
Sådan gør du:

Tænd ovnen på 150 grader, alm. ovn.

Bland alle ingredienserne sammen og rør til du får en ensartet masse. Kom det op i en sprøjtepose, sprøjt ud i en passende mængde på bagepapir.
Bages i ca. 25 minutter, men se godt efter, det kan gå hurtigt.
Markronerne opbevares bedst i en dåse eller et glas for ikke at blive bløde.