Du skal bruge: Det der står i parentes er hvis du vil have en mindre potion.
500 gr. Schär glutenfri mix B (400 gr.)
10-12 gr. gær (8-10 gr.)
4 dl. lunken vand (3,2dl.)
20 gr. olie 16 (gr.)
5 gr. salt (4 gr.)
 
Det hele op i røremaskine, og lad den endelig kører i lang tid.
Sprøjt de små forme med olie (har du ingen forme så lav blot små brød), fugt dine finger enten med vand eller olie, tag seks klumper op og præs dem ned i formene, glat overfladen med en våd tommelfinger. Nu er det kun fantasigen der sætter grænser for topping, brug f.eks. groft salt og eller oregano. - eller ingenting.

Bagning:
Inden du starter på æltningen sætter du oven på 40 gr. varmen skal have fordelt sig inden du sætter brødene på bagepladen, lad den hæve til passende størrelse 40-60 min, skru nu oven op på 200 gr. bag til de er færdige, de bliver ikke ret mørke!