KYLLING I KARRY

Til 4 personer skal du bruge:

4 stk. kylling brystfileter, skal skæres i passende stykker
1 stk. rødløg fint hakket
5 dl. hønsebouillon
2 stk. æbler skåret i tern, gerne på æble skrælleren
3 spsk. mangochutney
3 tsk. karry
1 skvat chili sauce
1 bundt forårsløg skåret i mindre stykker
3 barn skefulde majsstivelse
salt og hvid peber efter smag
1,5 l. frosne grønsager, efter smag
kogte ris til fire personer

Fremgangs måde:
Brun lidt smør i en lille stegegryde, eller høj pande, svits kyllingestykkerne til de er let gyldne, vend under vejs så de bliver gennem stegte.
Kom karry og løg ved, som svitses i kort tid.
Drys majsstivelse og kødet og vend rundt (det stiver retten)
Hæld hønsebouillon over og kom æbler og mango chutney samt et skvat sød chili sauce, lad nu retten simre under låg i 5 minutter, kom forårsløgne i og lad simre færdig under låg ca. 5 minutter.