UÆGTE GULLASCHSUPPE

DET KAN GODT VÆRE DENNE OPSKRIFT IKKE HAR MEGET MED GULLASCH AT GØRE, MEN DET SMAGER HELT VILDT GODT

Du skal bruge:

300 gr. Hakket oksekød

1 Tyk skive røget bacon i små tern

4 hakkede løg

2 spsk. smør

2 tsk. paprika

6 store skrællede kartofler, skåret i tern

1 tsk. salt

lidt peber

2-3 spsk. tomatpure

1 l. bouillon

lidt merian

1 fed knust hvidløg.

De hakkede løg let svitses i lidt smør i en gryde, sammen med paprika og lidt efter tilsættes de rå kartoffelterninger med salt, peber, tomatpure og bouillon samt lidt merian og knust hvidløg.

Småkoges i ca. 20 minutter, pisk gerne så kartoffelterningerne moses lidt ud.

På en pande steges de små røgede flæsketerninger evt. sammen med lidt smør og de hakkede kød, rør med en trægaffel så kødet løsner sig.

Fem minutter efter hældes dette i suppen og panden koges af med lidt vand dette hældes også i suppen, der koges videre i ca. 5 minutter.

Smages til med merian og salt og evt. ekstra tomatpure.

Suppen serveres dampende varm!

Jeg kan finde på at lave en mega stor portion, da denne ret egnet sig super godt til nedfrysning.