Tærtedej 75 g. margarine 200 g. jyttemel ½ tsk. salt 1 æg ca. 2 spsk. vand
Fyld 400 g. porre ½ pk. skinkestrimler vand salt 1 bæger 18% creme fraiche 3 æg 1 tsk. salt peber 2-3 spsk. mozzarellaost lidt revet muskatnød
Margarinen smuldres i melet, resten af Ingredienserne kommes i og dejen æltes godt sammen. Lad dejen hvile i køleskab mens du laver fyldet, ca. ½ time.
Porrene skæres i tynde skiver og koges i letsaltet vand i 5 minutter, Creme fraiche, æg, peber, salt, muskartnød og ost piske sammen.
Dejen rulles ud og lægges i en smurt tærteform, som forbages i 10 minutter ved 200 grader. Porre og skinkestrimler fordeles i bunden og den sammenpiskede masse hældes over. Bages færdig ved 200 grader i ca. 30 minutter.