Endnu en version
Endnu en måde at lave SVENSK-PØLSERAT på.
Ingredienser, til 4 personer:
1 kg. kartofler
1 pk. hotdog pølser
2 løg
1 spsk. smør
1 spsk. paprika (sød)
1 fl. (250 ml.) Cremefine 15%. Pas på med madlavnings fløde det kan indeholde hvedemel
1 lille dåse konc. tomatpuré
1-2 tsk. æblecidereddike
salt og peber
1 lille bundt purløg
Sådan fremstiller du svensk pølseret:
1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Kog dem i letsaltet vand i ca. 12 minutter, hæld vendet fra.
2. Pil og hal løgene fint, og slær pølserne i pasene stykker. Svits løg og pølser i en sautepande. Krydr med parprika og bland det hele godt.
Kom fløde, tomatpuré vog eddike på og bring det hele i kog under omrøring.
3. Tilsæt de kogte kartofler og lad det simre et par minutter.
Smag til med salt og peber og drys det klippede purløg over. Byd evt. brød til (glutenfrit)