Du skal
bruge:
300 gr.
Hakket oksekød
1 Tyk skive
røget bacon i små tern
4 hakkede
løg
2 spsk. smør
2 tsk.
paprika
6 store
skrællede kartofler, skåret i tern
1 tsk. salt
lidt peber
2-3 spsk.
tomatpure
1 l.
bouillon
lidt merian
1 fed knust
hvidløg.
De hakkede løg
let svitses i lidt smør i en gryde, sammen med paprika og lidt efter tilsættes
de rå kartoffelterninger med salt, peber, tomatpure og bouillon samt lidt
merian og knust hvidløg.
Småkoges i
ca. 20 minutter, pisk gerne så kartoffelterningerne moses lidt ud.
På en pande steges
de små røgede flæsketerninger evt. sammen med lidt smør og de hakkede kød, rør
med en trægaffel så kødet løsner sig.
Fem minutter
efter hældes dette i suppen og panden koges af med lidt vand dette hældes også
i suppen, der koges videre i ca. 5 minutter.
Smages til med
merian og salt og evt. ekstra tomatpure.
Suppen
serveres dampende varm!
Jeg kan
finde på at lave en mega stor portion, da denne ret egnet sig super godt til nedfrysning.