175 g. smør el. margarine 175 g. sukker 3 æggeblommer 200 g. jyttemel 2 tsk. bagebulver 1 dl. kærnemælk
toppen: 2 dl. abrikosmarmelade 3 æggehvider 200 g. sukker 40 g. mandler
Tænd ovnen på 200 gr. alm. varme. Rør smør og sukker cremet og luftigt. Tilsæt æggeblommerne en af gangen. Bland JYTTEMEL og bagepulver, vend det i æggemassen, skiftevis med kærnemælk. Kom dejen i en passende smurt eller evt. foret bradepande. Bag dejen i 25 min., til overfladen er fast. Mens dejen forbager. Rør marmeladen med lidt vand. Pisk æggehviderne stive og dernæst seje med sukkeret. Hak mandlerne groft eller i splitter. Når dejen er forbagt smøres den oprørte marmelade på, kom marengsen over kagen, drys med mandlerne og bag kagen færdig ved 175 gr. i ca. 30 min.