Du skal bruge:
200 gr. Smør
200 gr. Rørsukker
4 æg
200 gr. Mandelmel
80 gr. Schär kagemix C, eller anden gluten og hvedefri mel
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Vanilje
Revet skal af 2 øko-citroner
Glasur:
150 gr. Flormelis
1 citron
Gurkemeje
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 170 grader varmluft
Kom smør og rørsukker i rørmaskinen (ikke håndmixer), pisk det godt og
luftigt og tilsæt et æg ad gangen, kom resten af ingredienserne i og rør godt
sammen.
For en springform med bagepapir og kom dejen heri.
Bag kagen ca. 4045 minutter, tjek med en træpind midt i kagen om den er
bagt, lad den køle lidt i formen.
Kom flormelis, citronsaft og gurkemeje i en skål og rør godt sammen,
til en fed og glat konsistens, tilsæt evt. lidt mere saft eller flormelis.
Tag kagen ud af formen og sæt den på et fad, smør glasuren glat ud, lad
gerne noget løbe ud over kanten.