450 gr. vand 1 strøget spsk. + strøget tsk. huskpulver 400 gr. rismel 100 gr. maizena (mejsstivelse) 55 gr. blødt smør el. margarine 20 gr. sukker 60 gr. æg 35 gr. gær 1 tsk. salt 2 stk. stødt koriander
Dejen røres med maskine. vandet lunes håndvarmt og kommes i røreskålen med huskpulveret, blandingen røres ca. 5 minutter så huskpulveret gelere. rismel, maizena, smør, sukker, æg og krydderier kommes op i røreskålen og dejen røres endnu 15 minutter. røreskålen tildækkes med plastic el. folie og stilles lunt ved 28 grader i 30 minutter.
lBank dejen ned ig ud på bordet med den, brug evt. lidt olie for at dejen ikke skal klister tit til fingerne når du ruller dejen til 12 kugler. Hvis du skal lave grifler eller horn, så kast lidt rismel på bordet, del i to og rul ud på bordet for at skære i trekanter. Rundstykker med birkes eller sesamfrø er det nemmeste art arbejde med, se den specielle bageplade på billedet.
Bages ved 250 grader i ca. 15-20 minutter.
Hvis du vil slippe for selv at bage, kan du købe super lækre dybfrosne rundstykker af os, se under produkter.