Til ca. 60 vaniljekranse skal du bruge: ½ vaniljestang, (skrab kornene ud) 150 g. blødt smør 150 g. rørsukker 1 æg 100 g. mandelmel 100 g. boghvedemel 50 g. kartoffelmel
Vaniljekornene blande med lidt sukker, inden det blandes med smørret og resten af sukkeret Rør sukker, vaniljesukker og smør godt sammen, nu piskes ægget i Al melet blandes i og der røres til en ensartet masse.
Lad massen køle af inden den kommes i kødhakkeren hvor du har monteret stjerne plade.
Bages ved 175 grader (170 grader ved varmluft) til de er sprøde og gyldne
250 g. sukker 300 g. margarine 350 g. majsmel 150 g. kartoffelmel 6-7 tsk. vanillesukker 0,5 tsk. bagepulver 1 æg
Du skal endelig ikke bruge smør, det bliver de ikke bedre af, tværtimod, brug almindelig bagemargarine.
Bland majs & kartoffelmel godt med vanilliesukker og bagepulver. skær margarine i småtern og bland med melet. sukker og æg røres til æggesnaps og æltes i melet.