250 gr. Melblanding (SCHÖR melblanding) 50gr. Margarine 300 gr. Sukker 3 æg 3 tsk. Bagepulver (15 gr.) 1 tsk. Vaniliesykker (5 gr.) 2 dl. mælk Fyld: 125 gr. Margarine 100 gr. Kokosmel 250 gr. Mørkt puddersukker ½ dl. Mælk
Fyldet smeltes sammen i en gryde
Æg og sukker piskes over kogende vandbad til en tyk masse. Bagepulver og vaniljesukker blandes i brødmelsblandingen, som blandes forsigtigt i den piskede masse.
Mælk og margarine koges og blandes nu forsigtigt i massen, der hældes op i en smurt og drysset med mejsmel bradepande.
Bages på midterst rille ved 200 grader i ca. 20 min. (forvarmet ovn). Bagetiden er meget cirka.
Når kagen er bagt, fordeles fyldet straks på kagen. Denne stilles igen i ovnen ved 220 grader og bages ca. 5 min. Til fyldet bobler.