300 g mælk 1 spsk+2 tsk huskpulver 175g rismel 50g maizena (mejsstivelse) 30g blødt smør 20g sukker 15g gær ½ tsk salt ¼ tsk stødt koriander
Fremgangs måde: Dejen rører med maskine. Mælken lunes håndvarm og kommes irøreskålen med huskpulveret, blandingen røres i 5 min., så huskpulveret gelerer. Melsorterne, smør, sukker, smuldret gær og krydderier afvejes i en særskilt skål. De afvejede ingredienser kommes i røreskålen, og dejen røres 15 min. Hænderne smøres i olie før dejen håndteres, drys lidt rismel på bordet, inden dejen vendes ud. Dejen formes som boller og lægges på en bagepapir beklædt plade, bollerne stødes sammen til en stor bolle. Bollerne dækkes med et let fugtigt klæde, stilles lunt ca 28 grader i ½-1 time. Bollerne smøres med mælk, og bages ved 250 grader i 12-14 min.