Disse boller smager fantastisk, men bedst efter er tur i risteren
Du skal bruge: 2,5 dl. vand 2 dl. mælk 1 spsk fiber HUSK 2 æg 45 g sukker 500 g gluten -og hvedefri mel, Brot-mix B fra Schär 100 g majsstivelse 130 g margarine 30 g gær ½ tsk salt
Til pensling Mælk el. æg
Du skal bruge en røremaskine.
Mælk og vand lunes til håndvarmt, gæren smuldres og fiberhusk tilsættes, der røres nu i 5 minutter til fiberhusk gelerer. Resten tilsættes og der røres videre i 15 minutter. Dejen sættes til hævning et lunt sted i 30 minutter.
Dejen er ikke svær at håndterer blot hænderne smøres ind i olie, rul delen i passende størelse mellen hænderne, sæt dem på bagepapir.
Sæt bollerne med bagepapir, på bageristen eller plade. Kom det hele i en stor plasticpose som du puster luft i, så det fungerer som telt. Bollerne hæves et lunt sted f.eks. under en dune.
Pensles og bages ved 250 grader forvarmet ovn i 12-15 minutter.
Hvis du vil slippe for selv at bage, kan du købe super lækre dybfrosne rundstykker af os, se under produkter.