Kranse kager

Ingredienser:
750 gr. marcipan
  2 æggehvider
150 gr. flormelis

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
Smulder marcipanen i en rørskål og ælt marcipan, sukker og æggehvider sammen, varm gerne massen op i mikrobølgeovnen under vejs så sukker krystallerne smelter helt.
Kom massen i en stor sprøjte pose med stjernetyl (her kan sagtens bruges en platicsprøjtepose).
Sprøjt ud i passende toppe på bagepapir.
Bages på to bageplader i 6-10 minutter indtil de er fine lysebrune.

Forslag:
Når du har sprøjtet toppene ud, så lav en lille fordybning i midten af hver top, med håndtaget på en trægrydeske, som fyldes med smeltet nougat. Eller et lille stykke på størrelse med en ært og derefter sættes en hasselnød.
Kun fantasien sætter grænser, men prøv også med cocktailbær.
Hvis du vil lave stænger så kom lidt mindre æggehvide i, på den måde bliver massen lidt kraftigere.
Toppe og stykker kan efter afkøling dyppes i smeltet chokolade.

Alternativ:

1 kg. marcipan, 350 gr. florsukker, 2,5-3 stk. æggehvider. Her skal du ikke bruge opvarmning.