Kranse kager

Ingredienser:
1 kg. marcipan
235 gr. æggehvider
250gr. flormelis

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 230 grader alm. ovn, sæt en bageplade ind på næst øverste rille.
Rør æggehviderne og sukker godt sammen. Tilsæt marcipanen og ælt dejen sammen til en jævn masse.
Kom massen i en stor sprøjte pose med stjernetyl (her kan sagtens bruges en platicsprøjtepose).
Sprøjt ud i passende toppe på bagepapir.
Bages på øverste rille i 6-10 minutter indtil de er fine lysebrune.

Forslag:
Når du har sprøjtet toppene ud, så lav en lille fordybning i midten af hver top, med håndtaget på en trægrydeske, som fyldes med smeltet nougat. Eller et lille stykke på størrelse med en ært og derefter sættes en hasselnød.
Kun fantasien sætter grænser, men prøv også med cocktailbær.
Hvis du vil lave stænger så kom lidt mindre æggehvide i, på den måde bliver massen lidt kraftigere.
Toppe og stykker kan efter afkøling dyppes i smeltet chokolade.