Drømmekage


250 gr. Melblanding (SCHÖR melblanding)
50gr. Margarine
300 gr. Sukker
3 æg
3 tsk. Bagepulver (15 gr.)
1 tsk. Vaniliesykker (5 gr.)
2 dl. mælk
Fyld:
125 gr. Margarine
100 gr. Kokosmel
250 gr. Mørkt puddersukker
½ dl. Mælk

Fyldet smeltes sammen i en gryde

Æg og sukker piskes over kogende vandbad til en tyk masse. Bagepulver og vaniljesukker blandes i brødmelsblandingen, som blandes forsigtigt i den piskede masse.

Mælk og margarine koges og blandes nu forsigtigt i massen, der hældes op i en smurt og drysset med mejsmel bradepande.

Bages på midterst rille ved 200 grader i ca. 20 min. (forvarmet ovn). Bagetiden er meget cirka.

Når kagen er bagt, fordeles fyldet straks på kagen. Denne stilles igen i ovnen ved 220 grader og bages ca. 5 min. Til fyldet bobler.